Cuti-cuti ke Zoo Melaka


Bismillah.

Hari minggu lepas dan bersempena cuti Krismas yang lalu, kami sekeluarga telah ke Zoo Melaka. Yang pastinya di musim sekolah ini zoo pastilah sangat meriah kerana ianya merupakan destinasi tarikan kepada ibu bapa yang mempunyai anak kecil di musim cuti sekolah.

Sekadar niat untuk bagi surprise kat Farisya bkcs, ummi dan ayah tak bagitau destinasi yang nk dituju. Memang dah lama Farisya minta nak pergi zoo. Kali terakhir dia pergi zoo masa umurnya 2 tahun, mestilah dia tak ingat pun kan, hehe. Time tu ke Zoo Negara. Tapi kali ni ayah pilih Zoo Melaka sebabnya Zoo Melaka ni well known dan tiketnya murah. Selain tu dapat juga bercuti di Melaka bandaraya bersejarah kan 😉

Teruskan >